Serkan DURAN IT Blog

Altaro Ücretsiz Web Semineri Office / Microsoft 365 Yöneticilerindeki Kritik Güvenlik Özellikleri

26.05.2020
329
Altaro Ücretsiz Web Semineri Office / Microsoft 365 Yöneticilerindeki Kritik Güvenlik Özellikleri

 

COVID-19 salgını nedeniyle uzaktan çalışma ortamlarının artmasına neden oldu, aynı zamanda yeni kullanıcıların güvenlik açıklarından yararlanmak isteyen bilgisayar korsanları. Şirketinizin Office / Microsoft 365 ortamını korumak için elinizden gelen her şeyi yapıyor musunuz?

 

Her yöneticinin kullanması gereken Office 365  güvenlik özelliklerinin canlı bir demosu için Microsoft MVP Andy Syrewicze ve Altaro Teknik Danışman Symon Perriman’a katılın.

 

 

 

 

Canlı Webinar içeriği:

  • Azure AD
  • EMS Paketi
  • Office 365 Güvenli Puanı
  • Güvenlik Özellikleri için Lisanslama
  • Ve dahası!

 

27 Mayıs 2020 Çarşamba

Web semineri Online olarak iki oturum olarak düzenlenecek.

Oturum 1: 15:00 CEST – 09:00 EDT – 06:00 PDT

2.Oturum: 19:00 CEST – 13:00 EDT – 10:00 PDT

Bu web seminerinden sonra, dünyanın neresinden çalışıyorlarsa çalışın, uzak çalışanlarınızı güvende tutmak için gereken bilgilere sahip olacaksınız.

Online Webinar’da Görüşmek Üzere!

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Copyright © 2019 Serkan DURAN